D’esport

La Garrotxa és una comarca amb infinitat d’activitats per fer. Des de senderisme fins a vols en globus, passant per bicicleta, escalada, passejades a cavall, etc.

 

Rutes en BTT

La ruta més famosa de la comarca és la Via Verda del Carrilet que va des d’Olot fins a Girona, però també hi trobem la Ruta del Ferro, que és una altra via verda que ve des de Ripoll acabant a Olot. Trobareu més informació a Vies Verdes

Rutes de ciclisme de carretera

Des de casa es pot sortir amb bici i pujar la carretera de Capsacosta, anar per la Vall de Camprodon, i fins i tot pujar fins a Vallter.

 

Senderisme

A peu des de casa:

Via Romana de Capsacosta (Via Ànnia): ruta des de casa, de dificultat mitjana d’unes 2:30h-3h si es vol fer fins a Sant Pau de Segúries.

També es pot fer circular

Una altra opció, és una altra ruta circular d’uns 18km des de casa passant per St Ponç d’Aulina i arrivar a Sant Pau

Gorg Molí Nou: a 20 minuts a peu des de casa, tota una aventura arribar-hi però el destí val la pena! al nostre instagram (@calliscasarural) hi trobareu fotografies si voleu veure un tastet… però no en fan justícia!

Aquí trobareu diverses rutes rutes per fer la zona de la Vall de Bianya

 

Agafant el cotxe:

a 10 minuts: Sant Miquel del Mont (1:45h de pujada s’arriba al cim d’una carena de muntanyes amb vistes úniques de tota la vall de Bianya i tota la Vall d’En Bas a l’altra banda)

a 20 minuts: Vall del Bac – Ruta de les 5 ermites, ruta circular d’uns 18km de dificulat mitjana

a 30 minuts: Sadernes fins a Sant Aniol d’Aguja (zona d’escalada i ruta de senderisme al costat d’un riu amb uns gorgs d’aigua cristal·lina per anars-hi banyant)

a 30 minuts en cotxe: Salt del Sallent a Sant Privat d’en Bas (molt familiar) i on tambe hi ha uns gorgs (molt concorreguts però de fàcil accès) O podeu fer el Puigsacalm (1.515m) des d’aquí també

a 40 minuts en cotxe: Comanegre i Basses de Monars (on es deixen els cotxes i on hi ha una zona de passeig amb unes vistes increibles, es pot fer nomes el Comanegre (1.547m, el pic mes alt de la Garrotxa, pero esta a la frontera amb França i per l’altra banda es veu el Canigó i en dies clar dins al golf de Lleó i Roses) que son 35 minuts pujar i més baixar, o fer una ruta circular d’uns 8 km

30 minuts en cotxe: Parc Natural de la Zona Volcànica i la Fageda d’En Jordà

 

Altres Activitats

-Hípica: excursions a cavall a Sant Pau de Segúries (a 15 minuts amb cotxe) o si voleu fer excursions més a prop del Pirineu, a prop de Camprodon (a uns 30 minuts amb cotxe)

Segways

-Activitats de Neu a Valler2000 amb guies de muntanya

-Vols en globus: Vol de Coloms

 

Deixa un comentari