Especial Info Covid-19

Estimats clients, creiem convenient explicar-vos les nostres accions de prevenció contra el Covid19. El més important per nosaltres és que estigueu tranquils i pogueu disfrutar amb tota confiança de la vostra estada a El Callís. És per aixó que volem explicar-vos que les nostres cases sempre les hem netejat i desinfectat amb productes industrials, sobretot els banys i les cuines. A més a més, actualment també complim amb tots els protocols d’higiene detallats per les autoritats sanitàries del Govern central que podeu consultar aquí.

El jardí, que és compartit entre els clients de la cabana i de la casa gran, te més de 3.000m2. Hi ha espai de sobres per tothom si a l’estiu encara es recomana mantenir la distnància de seguretat de 2 metres entre persones. Tot el mobiliari de jardí serà netejat també després de cada estada i cada casa tindrà un mobiliari d’exterior assignat.

Sobre la piscina i zones comunes, actualment el que s’ha publicat al BOE es que queden tancades, fora del BOE, el govern diu que es podrà fer servir però dins l’aigua caldrà mantenir també la distància de seguretat, però aquesta indicació no està publicada encara. La transmissió per aigua actualment afirmen que és poc probable.

Pel que fa a les pagues i senyals, si no poguessiu venir en cas de noves restriccions, es guardaran per una altra ocasió (enlloc de perdre-les com estava estipulat fins ara, si s’anul·lava amb poc temps fora de temporada d’estiu o es perdia en reserves d’estiu).

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pogueu tenir o suggeriment.

Esperem poder-vos rebre ben aviat 😀