Especial Info Covid-19

Estimats clients, creiem convenient explicar-vos les nostres accions de prevenció contra el Covid19. El més important per nosaltres és que estigueu tranquils i pogueu disfrutar amb tota confiança de la vostra estada a El Callís. És per aixó que volem explicar-vos que les nostres cases sempre les hem netejat i desinfectat amb productes industrials, sobretot els banys i les cuines. A més a més, actualment també complim amb tots els protocols d’higiene detallats per les autoritats sanitàries del Govern central que podeu consultar aquí.

El jardí, que és compartit entre els clients de la cabana i de la casa gran, te més de 3.000m2. Hi ha espai de sobres per tothom si a l’estiu encara es recomana mantenir la distnància de seguretat de 1,50/2 metres entre persones. Tot el mobiliari de jardí serà netejat també després de cada estada i cada casa tindrà un mobiliari d’exterior assignat.

Sobre la piscina i zones comunes, es poden fer servir amb normalitat. La transmissió per aigua actualment afirmen que és poc probable i diuen que és segur banyar-se, l’únic que demanen és que es mantingui la distància de seguretat també a l’aigua. A més a més disposeu de desinfectant específic de superfícies de piscina perquè el pogueu utilitzar sempre que ho necessiteu.

Pel que fa a les pagues i senyals, si no poguessiu venir en cas de noves restriccions, es guardaran per una altra ocasió (enlloc de perdre-les com estava estipulat fins ara, si s’anul·lava amb poc temps fora de temporada d’estiu o es perdia en reserves d’estiu).

Quedem a la vostra disposició per aclarir qualsevol dubte que pogueu tenir o suggeriment.

Esperem poder-vos rebre ben aviat 😀