Altres cases rurals

LA TORRE DE SANT PERE (Sant Pere Despuig, La Vall de Bianya) PG-00432

La Casa Rural La Torre de Sant Pere és una altra vivenda rural també ubicada a la Vall de Bianya, a la zona de Sant Pere Despuig. A uns 15 minuts d’Olot i la Zona Volcànica.

És una antiga masia del s. XIV, i propietat de la Família Vayreda (conegut pintor Joaquim Vayreda) des de mitjans del s. XIX. A on va trobar la seva millor font d’insipiració. Des de fa molts anys que la finca té com a activitat principal la producció de llet, i des de fa més de 10 anys també funciona com a turisme rural. Al tenir la granja al costat, la converteix en un espai molt preciat pels més petits que poden conéixer els amimals de ben aprop.

La casa rural està totalment reformada recentment i preparada pel turisme rural, i disposa de 4 habitacions dobles (dos d’elles poden ser triples) amb una capacitat màxima de 8/10 persones. Disposa de 3 banys complets, cuina totalment equipada i sala menjador amb molt bones vistes.

Els exteriors de la casa compten amb un ampli jardí, piscina (a l’estiu) i un porxo amb barbacoa.

La Casa Rural Torre de Sant Pere està en una finca molt extensa i boscosa, a on podreu perdre-us tot caminant, descobrint racons i fonts amagades.

Segueix-la al Facebook

i al Twitter

Com arribar:

Coordenades GPS La Torre: 42.210553, 2.437758

Des d’Olot, seguir direcció la Canya/Ripoll. A l’última rotonda de la Canya girar cap a l’esquerra direcció Vall de Bianya/Ripoll. Creuar Llocallou i Hostalnou de Bianya, després d’aquest últim poble agafar la desviació que queda a l’esquerra direcció Sant Pere Despuig, la Torre és la segona casa que queda a l’esquerra.

Des de Ripoll, seguir direcció Olot per Sant Joan les Abadesses. Passats els túnels de Capsacosta i abans d’arribar al poble d’Hostalnou de Bianya agafar la desviació que queda a la dreta direcció Sant Pere Despuig, la Torre és la segona casa que queda a l’esquerra.

Mostra un mapa més gran