Situació i contacte

Telèfon: 625 692 756

Contacta’ns per whatsapp per rebre resposta immediata!

Tambés ens trobareu al Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram i Trip Advisor.

Mail: info@casaruralelcallis.com

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

————————————————————————————————————————–

El Callís s/n, Sant Salvador de Bianya
17813 La Vall de Bianya

PG: 000132 (casa gran)

PG: 001089 (cabana)

Coordenades GPS El Callís: 42.246784, 2.401267

Des de Barcelona/Lleida: des de la C-17, passar Vic i arribar a Ripoll. Seguir cap a Sant Joan de les Abadesses. Passat St Joan seguir cap a Olot/La Vall de Bianya. Passats tots els túnels de Capsacosta agafar el desviament a l’esquerra cap a Sant Salvador de Bianya (1.5 km). A l’entrada del poble a l’esquerra hi ha un cartell que indica “El Callís” i amb 300m de pista esfaltada haureu arribat a casa.

Desde Girona/França: per l’AP-7, agafar la sortida Banyoles/Olot. Seguir per la C-26 fins arribar a l’entrada d’Olot, seguir cap a La Canya/La Vall de Bianya. Passar els pobles de Llocallou i Hostalnou de Bianya, i abans d’entrar als túnels agafar el desviament cap a la dreta de “Sant Salvador de Bianya”.


Mostra un mapa més gran

————————————————————————————————————————–

 

LA TORRE DE SANT PERE:

Coordenades GPS La Torre: 42.210553, 2.437758

Des d’Olot, seguir direcció la Canya/Ripoll. A l’última rotonda de la Canya girar cap a l’esquerra direcció Vall de Bianya/Ripoll. Creuar Llocallou i Hostalnou de Bianya, després d’aquest últim poble agafar la desviació que queda a l’esquerra direcció Sant Pere Despuig, la Torre és la segona casa que queda a l’esquerra.

Des de Ripoll, seguir direcció Olot per Sant Joan les Abadesses. Passats els túnels de Capsacosta i abans d’arribar al poble d’Hostalnou de Bianya agafar la desviació que queda a la dreta direcció Sant Pere Despuig, la Torre és la segona casa que queda a l’esquerra.

————————————————————————————————————————–

Troba altres cases rurals arreu de Catalunya AQUÍ

Deixa un comentari